Bestel het textiel dat u nodig heeft voor uw horeca onderneming

In onze textiel groothandel webshop vindt u het textiel dat u zoekt voor uw bedrijf. Of u nu een Bed & Breakfast, restaurant of hotel vertegenwoordigd. Maak uw keuze uit ruim 23.000 textielproducten. Op deze pagina vindt u de textielcategorieen die het meeste worden geselecteerd door bedrijven in de sector horeca.

En kunt u het textiel dat u zoekt niet in onze shop vinden? Wij kunnen alle soorten textiel voor u bestellen. Wij leveren maatwerk en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

U maakt een keuze uit de textiel categorieën speciaal geselecteerd voor uw branche. Binnen deze categorieën, neem bijvoorbeeld business wear, vindt u alle soorten overhemden & blouses, colberts & blazers, pantalons en gilets.

Of zoek snel met onze handige snelzoekfunctie.

De categorieën

 

alle-textiel

Nieuwe textielproducten in het assortiment

Nieuw in het assortiment

Iedere maand vullen wij ons textielassortiment aan. De nieuwste kleuren en dessins, nieuwe modellen en eigenschappen.

bedlopers en spreien Ten Kate Textiel

Alle soorten bedlopers & spreien 

Extra sfeer en uitstraling in uw hotel- of zorgkamers bereikt u snel met spreien en bedlopers in vele kleuren en dessins. Wij hebben voor elke kamer en elk budget een match!

Met maatwerk drukt u echt een stempel

Uw eigen stijl echt helemaal doorvoeren? Kies voor maatwerk textiel. Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

 

 

Om u beter van dienst te zijn, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij uw internetgedrag binnen onze site. Meer weten? Lees meer >

Meer informatie over uw privacy en veiligheid staat in ons privacy beleid