Bestel het textiel dat u nodig heeft voor uw horeca onderneming

In onze textiel groothandel webshop vindt u het textiel dat u zoekt voor uw bedrijf. Of u nu een Bed & Breakfast, restaurant of hotel vertegenwoordigd. Maak uw keuze uit ruim 23.000 textielproducten. Op deze pagina vindt u de textielcategorieen die het meeste worden geselecteerd door bedrijven in de sector horeca.

En kunt u het textiel dat u zoekt niet in onze shop vinden? Wij kunnen alle soorten textiel voor u bestellen. Wij leveren maatwerk en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

U maakt een keuze uit de textiel categorieën speciaal geselecteerd voor uw branche. Binnen deze categorieën, neem bijvoorbeeld business wear, vindt u alle soorten overhemden & blouses, colberts & blazers, pantalons en gilets.

Of zoek snel met onze handige snelzoekfunctie.

De categorieën

 

alle-textiel

Bedrijfskleding Ten Kate Textiel

Bedrijfskleding uitgelicht

Werkt u in de horeca, de zorg, de foodindustrie of de bouw? U vindt zeker de hoogwaardige kwaliteit die u zoekt.

Projecten Ten Kate Textiel

Onze textielprojecten uitgelicht

Graag geven wij u een inkijkje in ons dagelijks werk. Wij zijn ontzettend trots dat wij onze klanten iedere keer weer van mooie hoogwaardig textiel mogen voorzien en het resultaat.

Met maatwerk drukt u echt een stempel

Uw eigen stijl echt helemaal doorvoeren? Kies voor maatwerk textiel. Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

 

 

Om u beter van dienst te zijn, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij uw internetgedrag binnen onze site. Meer weten? Lees meer >

Meer informatie over uw privacy en veiligheid staat in ons privacy beleid