Bestel het maatwerk textiel dat u nodig heeft voor uw bedrijf

U heeft promotioneel textiel nodig voor een evenement? Of u bent op zoek naar bedrijfskleding en wilt dit laten bedrukken? Of wilt u die ene handdoek, maar dan wel in afwijkende maten? Dat kan! Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en helpen u graag bij uw vragen.

Kies bijvoorbeeld voor deze maatwerk opties

Vertel ons uw maatwerk wensen

 

Wij zijn een groothandel in textiel en leveren uitsluitend aan bedrijven. Dit betekent ook dat wij heel veel kunnen betekenen voor u als bedrijf. Hier zijn wij namelijk volledig op ingericht en hebben hier de juiste partners voor. Denkt u aan het fabriceren van speciale producties, gepersonaliseerde handdoeken of badjassen. Of textiel met uw eigen kleurcombinaties en dessins, uw logo verweven in uw tafelkleden, servetten en/of bedrijfskleding. Maatwerk dat vooral bij hogere volumes betaalbaar blijft. En u als bedrijf een eigen identiteit geven. En omdat wij een groothandel zijn, geniet u van groothandelsprijzen. Wilt u meer weten over ons textiel assortiment, uw wensen voor leggen of een keer afspreken met een adviseur? Neem contact met ons op.

contact opnemen met Ten Kate Textiel

 

 

Nieuwe textielproducten in het assortiment

Nieuw in het assortiment

Iedere maand vullen wij ons textielassortiment aan. De nieuwste kleuren en dessins, nieuwe modellen en eigenschappen.

bedlopers en spreien Ten Kate Textiel

Alle soorten bedlopers & spreien 

Extra sfeer en uitstraling in uw hotel- of zorgkamers bereikt u snel met spreien en bedlopers in vele kleuren en dessins. Wij hebben voor elke kamer en elk budget een match!

Met maatwerk drukt u echt een stempel

Uw eigen stijl echt helemaal doorvoeren? Kies voor maatwerk textiel. Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

 

 

Om u beter van dienst te zijn, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij uw internetgedrag binnen onze site. Meer weten? Lees meer >

Meer informatie over uw privacy en veiligheid staat in ons privacy beleid