Bedrijfskleding en werkkleding bestellen voor uw bedrijf

Ten Kate Textiel is een groothandel voor textiel speciaal voor bedrijven. U kunt bij ons bedrijfskleding en werkkleding kopen voor ieder budget en elke toepassing. Denkt u aan bedrijfskleding voor de bouw, zorg, horeca en events. Kunt u toch onverhoops de kleding die u zoekt niet in onze shop vinden? Wij kunnen alle soorten bedrijfskleding, werkkleding en schoenen voor u bestellen, leveren maatwerk en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Wij kunnen voor u de bedrijfskleding en werkkleding bedrukken of borduren. Denkt u bijvoorbeeld aan t-shirts met uw logo.

U maakt een keuze uit de categorieën speciaal geselecteerd voor uw branche. Binnen deze categorieën, neem bijvoorbeeld casual & promotiekleding, vindt u alle soorten fleece truien, sweatjacks, jacks met capuchon en soft shell stretch jacks.

Of zoek snel met onze handige snelzoekfunctie.

De categorieën

Nieuwe textielproducten in het assortiment

Nieuw in het assortiment

Iedere maand vullen wij ons textielassortiment aan. De nieuwste kleuren en dessins, nieuwe modellen en eigenschappen.

Projecten Ten Kate Textiel

Onze textielprojecten uitgelicht

Graag geven wij u een inkijkje in ons dagelijks werk. Wij zijn ontzettend trots dat wij onze klanten iedere keer weer van mooie hoogwaardig textiel mogen voorzien en het resultaat.

Met maatwerk drukt u echt een stempel

Uw eigen stijl echt helemaal doorvoeren? Kies voor maatwerk textiel. Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

 

 

Om u beter van dienst te zijn, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij uw internetgedrag binnen onze site. Meer weten? Lees meer >

Meer informatie over uw privacy en veiligheid staat in ons privacy beleid