Bedrijfskleding en werkkleding bestellen voor uw bedrijf

Ten Kate Textiel is een groothandel voor textiel speciaal voor bedrijven. U kunt bij ons bedrijfskleding en werkkleding kopen voor ieder budget en elke toepassing. Denkt u aan bedrijfskleding voor de bouw, zorg, horeca en events. Kunt u toch onverhoops de kleding die u zoekt niet in onze shop vinden? Wij kunnen alle soorten bedrijfskleding, werkkleding en schoenen voor u bestellen, leveren maatwerk en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Wij kunnen voor u de bedrijfskleding en werkkleding bedrukken of borduren. Denkt u bijvoorbeeld aan t-shirts met uw logo.

U maakt een keuze uit de categorieën speciaal geselecteerd voor uw branche. Binnen deze categorieën, neem bijvoorbeeld casual & promotiekleding, vindt u alle soorten fleece truien, sweatjacks, jacks met capuchon en soft shell stretch jacks.

Of zoek snel met onze handige snelzoekfunctie.

De categorieën

Bedrijfskleding Ten Kate Textiel

Bedrijfskleding uitgelicht

Werkt u in de horeca, de zorg, de foodindustrie of de bouw? U vindt zeker de hoogwaardige kwaliteit die u zoekt.

Projecten Ten Kate Textiel

Onze textielprojecten uitgelicht

Graag geven wij u een inkijkje in ons dagelijks werk. Wij zijn ontzettend trots dat wij onze klanten iedere keer weer van mooie hoogwaardig textiel mogen voorzien en het resultaat.

Met maatwerk drukt u echt een stempel

Uw eigen stijl echt helemaal doorvoeren? Kies voor maatwerk textiel. Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

 

 

Om u beter van dienst te zijn, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij uw internetgedrag binnen onze site. Meer weten? Lees meer >

Meer informatie over uw privacy en veiligheid staat in ons privacy beleid