Werken bij Ten Kate Textiel

Vacature:

MAGAZIJNMEDEWERKER ( min. 4 uur p/w) 


Functieomschrijving

Je bent een harde werker en fysiek in goede conditie. Binnen deze functie houd je je bezig met het laden en lossen van de vrachtwagens. Daarnaast ga je de binnengekomen pakketten inboeken en op de juiste locatie zetten, prepareer je orders voor verzending, controleer je de aanvullocaties en zorg je samen met je collega dat het magazijn overeenkomt met het systeem, opgeruimd en overzichtelijk is. Voor deze functie is het niet noodzakelijk om logistieke ervaring te hebben.


Kun jij aanpakken en ben je minimaal 4 uur per week op werkdagen beschikbaar? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek.

Deze functie is ook zeer geschikt voor MBO-studenten in opleiding tot Logistiek medewerker in een BBL traject. Het benodigde aantal uren per week zijn dan uiteraard bespreekbaar.


Profiel

  • Scholier/Student
  • Fysiek sterk en gezond.
  • Woonplaats in de regio Alphen aan den Rijn.
  • Betrouwbaar en gemotiveerd.
  • Nauwkeurig en resultaatgericht.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent minimaal 4 uur per week beschikbaar (in de vakanties evt. meer uren) op werkdagen


Wat wij bieden

Wij zorgen voor een goede sfeer en afwisselend werk. We betalen 20% boven het minimum loon en de uren kunnen flexibel ingedeeld worden. Tijdens vakanties kun je in overleg meer werken.


Contact

Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV met foto t.a.v. Sanne de Nijs.

Telefoonnummer: 0172 494244
E-mail: tenkate@tenkatetextiel.nlOpen sollicitatie

Wij komen altijd graag in contact met goed gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. Dus heb je opleidingen in de branche gevolgd, ervaring binnen een textielgroothandel en vind je het leuk om bij Ten Kate Textiel te komen werken laat het ons dan weten. Stuur een open sollicitatiebrief met curriculum vitae naar:

Gerrit ten Kate, jouw aanspreekpunt en tevens eigenaar van Ten Kate Textiel.

Telefoonnummer: 0172 494 244

E-mailadres: tenkate@tenkatetextiel.nl

Om u beter van dienst te zijn, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij uw internetgedrag binnen onze site. Meer weten? Lees meer >

Meer informatie over uw privacy en veiligheid staat in ons privacy beleid