Bestel het textiel dat u nodig heeft voor uw kinderdagverblijf

In onze textiel groothandel webshop vindt u textiel passend bij uw bedrijf. Of u nu een creche, peuterspeelzaal of kinderdagverblijf vertegenwoordigd. Ten Kate Textiel is de specialist op het gebied van textiel voor bedrijven. U kunt kiezen uit ruim 23.000 textielproducten. Wij hebben alvast voor u de categorieën op een rij gezet, die het meest worden gekozen door uw branche.

En kunt u het textiel dat u zoekt niet in onze shop vinden? Wij kunnen alle soorten textiel voor u bestellen. Wij leveren maatwerk en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

U maakt een keuze uit de categorieën speciaal geselecteerd voor uw branche. Binnen deze categorieën, neem bijvoorbeeld slabben & luiers, vindt u alle soorten slabben, monddoekjes en hydrofiele luiers.

Of zoek snel met onze handige snelzoekfunctie.

De categorieën

 

alle-textiel

Wij bellen u

Vul uw gegevens in en wij bellen u om al uw textielvragen te beantwoorden.
Naam
E-mailadres
Telefoon
 
kleding laten bedrukken

Bestel afwijkende maten

Bent u op zoek naar textiel met afwijkende maten? Wij helpen u verder. En wilt u deze laten bedrukken? Vraag direct een offerte op.

bed & breakfast textiel

Verschillende soorten klompen

Ten Kate Textiel heeft ook een groot assortiment klompen in het assortiment. Verschillende soorten, dessins en kleuren.

Om u beter van dienst te zijn, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij uw internetgedrag binnen onze site. Meer weten? Lees meer >

Meer informatie over uw privacy en veiligheid staat in ons privacy beleid