Dealer van profesionele textielmerken

Ten Kate Textiel is de trotse textieldealer van onder andere de volgende professionele textielmerken en bedrijfskleding. Wij voeren ook eigen merken textiel.

 

Schriks Konfektie

Schriks Konfektie is een toonaangevende Nederlandse fabrikant van schorten en sloven met een uitgebreid standaard assortiment. Door korte lijnen is ook maatwerk snel leverbaar.
     
 

B&C

Een marktleider in promotioneel textiel. Speelt in op actuele trends en stijlen. Goede reputatie op het vlak van prijs en kwaliteit, duurzaamheid en respect voor milieu en mens.
     
 

De Berkel

De bedrijfskleding van De Berkel is gemaakt met dit doel voor ogen: 'lekker kunnen bewegen tijdens het werk is even belangrijk als er verzorgd uitzien'. Zij maken kleding voor de Retail, Zorg, Horeca, Scholen / Vakopleidingen, Facilitaire Dienstverlening, Food Industrie en Leisure.
     
 

BP

BP is een wereldwijd opererend kledingmerk met collecties voor horeca, gezondheidszorg en industrie. Het merk staat bekend om zijn veelzijdige combinatiemogelijkheden. BP is lid van de Fair Wear Foundation.
     
 

Chaud Devant

Chaud Devant is een merknaam van trendy kokskleding in het midden-/hoogsegment. Mooie, kwaliteitskokskleding voor restaurant en hotel.
     
 

Greiff

De representatieve en kokskleding van Greiff is van hoog niveau, gunstige geprijsd en gemakkelijk in onderhoud. Met diverse collecties voor dames en heren
     
 

Haen

Haen is een merknaam van medische beroepskleding. Professioneel, eigentijds en betrouwbaar onder alle omstandigheden
     
     
 

Logostar

Merk van promotioneel textiel met basics in een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding. Ook o.a. geschikt voor bouw en industrie. Overzichtelijke serie met extra grote maten.
     
 

Tricorp

Nederlands merk voor basic werkkleding die tegen een stootje kan. Een zeer ruim assortiment van robuuste basics met een jarenlange continuïteit in kleuren en modellen, naast actuelere designs. Geschikt voor intensief gebruik en wassen.
     
 

Santino

Merk voor promotioneel textiel en casual bedrijfskleding met zeer divers en uitgebreid assortiment. Kwaliteit, de juiste kleuren en draagcomfort staan voorop. Veelal voorzien van het Oeko-Tex standard 100 keurmerk.
     
 

Segers

Segers is een kledingmerk voor Hotel & Restaurant en Zorg & Gezondheid, dat zich onderscheidt op zowel kwaliteit als design

Om u beter van dienst te zijn, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij uw internetgedrag binnen onze site. Meer weten? Lees meer >

Meer informatie over uw privacy en veiligheid staat in ons privacy beleid