Dealer van profesionele textielmerken

Ten Kate Textiel is de trotse textieldealer van onder andere de volgende professionele textielmerken en bedrijfskleding. Wij voeren ook eigen merken textiel.

 

B&C

Een marktleider in promotioneel textiel. Speelt in op actuele trends en stijlen. Goede reputatie op het vlak van prijs en kwaliteit, duurzaamheid en respect voor milieu en mens.
     
 

BP

BP is een wereldwijd opererend kledingmerk met collecties voor horeca, gezondheidszorg en industrie. Het merk staat bekend om zijn veelzijdige combinatiemogelijkheden. BP is lid van de Fair Wear Foundation.
     
 

Chaud Devant

Chaud Devant is een merknaam van trendy kokskleding in het midden-/hoogsegment. Mooie, kwaliteitskokskleding voor restaurant en hotel.
     
 

Clique

Clique is een Zweeds merk met een uitgebreide collectie promotie- bedrijfs-, sport- en vrijetijdskleding. Bekend om kwaliteit en design. Naast klassiekers ook trendy siezoensontwerpen.
     
 

Gildan

Gildan is een Canadees merk met de focus op betaalbare T-shirts, polo's en sweaters. Marktleider in Amerika en Canada, en sterk in opmars in Europa en Azië. Zeer breed kleurengamma.
     
 

Greiff

De representatieve en kokskleding van Greiff is van hoog niveau, gunstige geprijsd en gemakkelijk in onderhoud. Met diverse collecties voor dames en heren
     
 

Haen

Haen is een merknaam van medische beroepskleding. Professioneel, eigentijds en betrouwbaar onder alle omstandigheden
     
     
 

James Harvest

Merk van bedrijfs- en promotiekleding met een uitstraling van sportieve elegantie. Gebaseerd op de Amerikaanse collegestijl. Hoge kwaliteit, met bijzondere details.
     
 

Logostar

Merk van promotioneel textiel met basics in een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding. Ook o.a. geschikt voor bouw en industrie. Overzichtelijke serie met extra grote maten.
     
     
 

New Wave

Merk voor promokleding met een exclusieve uitstraling. Doordachte ontwerpen en uitstekende kwaliteit. Bescheiden, maar rijke collectie voor hem en haar.
     
 

Tricorp

Nederlands merk voor basic werkkleding die tegen een stootje kan. Een zeer ruim assortiment van robuuste basics met een jarenlange continuïteit in kleuren en modellen, naast actuelere designs. Geschikt voor intensief gebruik en wassen.
     
 

Santino

Merk voor promotioneel textiel en casual bedrijfskleding met zeer divers en uitgebreid assortiment. Kwaliteit, de juiste kleuren en draagcomfort staan voorop. Veelal voorzien van het Oeko-Tex standard 100 keurmerk.
     
 

Slazenger

Brits merk voor tijdloos sportief textiel met een grote naam en passende kwaliteit, zowel in vintage stijl als nieuwe designs. Een zeer uitgebreide collectie met vele modellen en kleuren.
     
 

Segers

Segers is een kledingmerk voor Hotel & Restaurant en Zorg & Gezondheid, dat zich onderscheidt op zowel kwaliteit als design
     
 

Texas Bull

Zweeds merk voor promotionele kleding dat zich richt op eenvoud en kwaliteit. Deze basic collectie is ook uitstekend geschikt voor grotere afnames.
     

Om u beter van dienst te zijn, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij uw internetgedrag binnen onze site. Meer weten? Lees meer >

Meer informatie over uw privacy en veiligheid staat in ons privacy beleid