22 februari 2019

Project Grand Hotel Valies

Prachtig nieuw hotel in jaren '30 stijl

Grand Hotel Valies ligt op een van de mooiste en oudste plekken van Roermond. Enerzijds met uitzicht op de rivier de Roer en anderzijds grenzend aan het bruisende uitgaansleven van de stad. Het hotel is eind oktober 2018 geopend en biedt 60 kamers. Hotellier Victor Adams raakt gecharmeerd gedurende al zijn reizen en verblijven in kwaliteitshotels gecharmeerd van de Amerikaanse Art Deco uit de jaren ’30. Deze stroming is  leidend geworden voor het gehele interieurontwerp van het hotel.

Lees het hele interview met interieurarchitect Arnie van Dun hier > 

Website Grand Hotel Valies > 


Stijl en functionaliteit vernuftig samengebracht

Het interieur is een beleving waarbij de sfeer en stijl in elke ruimte wordt doorgevoerd, of het gaat om de lounge, restaurant of toiletgroep. Tot in het kleinste detail zijn vormen, kleuren en materialen op een unieke manier samen gebracht. De Art Deco stijl is uitbundig waar veel in gebeurd en details een belangrijke rol spelen. Functionaliteit bleef altijd op de eerste plaats staan tijdens het ontwerpproces. 

Om te zorgen dat het hotel naast een prachtig plaatje ook werkbaar is voor de medewerkers, zijn in de ontwerpfase medewerkers van Hotel Dux betrokken.  

Het hotel is daardoor een prachtig samenspel geworden van design en functionaliteit. En dit vertaalt zich in een zeer hoge kwaliteit in zowel dienstverlening als de accommodatie voor de gasten.

Grand Hotel Valies

Bijpassend kwaliteitstextiel voor Grand Hotel Valies

Voor onze klant Grand Hotel Valies mochten wij de badkamers en hotelkamers ingericht met diverse (aanverwante) textielproducten. Er is gekozen voor prachtige kwaliteitstextiel. 

Textiel voor Grand Hotel Valies

Textiel voor Grand Hotel Valies

Een overzicht van het gekozen textiel

Bed Bedlinnen Badtextiel  
Dekbed Dons Soft Beschermsloop kussen Waslap Tarifa
Luxe kussen dons Kophoeslaken Florijn Badmat Tarifa
Kussen bewaarhoes Dekbedovertrek Florijn Handdoek Toledo
Sloop Florijn Badlaken Toledo
Sloop Arabba (zakmodel)


Geen kortingen of trends meer missen? Abonneer u gratis per e-mail of via RSS.

Categorie: Nieuws Ten Kate Textiel, Projecten

Om u beter van dienst te zijn, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij uw internetgedrag binnen onze site. Meer weten? Lees meer >

Meer informatie over uw privacy en veiligheid staat in ons privacy beleid